Top Menu

Designwinkel
14 dagen recht van retour
Al 25 jaar in hartje Jordaan
Gratis levering door heel NL

Zakelijke bestellingen

 

Kan ik ook via mijn bedrijf bestellen?

Uiteraard kunt u ook bij ons bestellen via uw bedrijf. Vermeld bij uw bestelling uw eigen naam of naam ter attentie zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de bestelling bij de juiste persoon aankomt.

Geeft ANNO projectkorting?

Ja, wij geven projectkorting en architectenkorting. Het kortingspercentage is soms afhankelijk van het artikel en het volume. Neem contact op met ons op om te horen wat de korting voor u kan betekenen.

Kan ik een offerte aanvragen?

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen door ons te bellen (T) 020 4212623. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina. Wij offreren zo snel mogelijk uw al aanvragen.

Kan ik op rekening bestellen?

Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u de factuur op het door u opgegeven factuuradres. Het bedrag kunt u binnen een termijn van 6 weken overmaken. Het kan voorkomen dat wij een bepaalde vooruitbetaling van u verlangen. Wilt u zakelijk op factuur bestellen, neem dan contact met ons op.

Zijn grote aantallen mogelijk?

Ja, het is mogelijk om grotere aantallen te bestellen. Wij werken met zeer professionele toeleveranciers en vaak is dit op korte termijn realiseerbaar. Neem contact op met ons op of gebruik het contactformulier om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Doet ANNO ook de planning en het inhuizen?

Indien gewenst kan door ANNO bij grotere projecten de planning en het inhuizen georganiseerd worden voor artikelen die bij ANNO besteld zijn. Bij elke inhuizing wordt van tevoren afgewogen hoe het meubilair naar binnen gebracht kan worden op een veilige, ergonomische, snelle en zo goedkoop mogelijke wijze. Soms zullen wij hiervoor een derde partij moeten inschakelen, bijvoorbeeld in het geval van verhuisliften en grotere transportmiddelen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Geeft ANNO ook advies m.b.t. productvoorstellen, styling en/of binnenhuisarchitectuur?

ANNO geeft uitgebreid advies in het geval van het Duitse merk Nils Holger Moormann en u kunt vrijblijvend een afspraak maken voor het inmeten en een ontwerpvoorstel. Ook heeft ANNO een uitgebreide collectie stofstalen in de winkel, van bijvoorbeeld Kvadrat, Ohmann Leather en De Ploeg. Het is ook mogelijk om een overzicht, geprint of als pdf, te ontvangen met daarop productvoorstellen.

Neem direct contact op

In het geval van styling en/of binnenhuisarchitectuur kunnen wij u in contact brengen met zeer ervaren professionals binnen ons netwerk. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen (T)  020 4212623 of vul het onderstaande formulier in:

 

Gratis levering door heel NL
14 dagen recht van retour
Leuk als u onze winkel bezoekt!
Westerstraat 35-37 Amsterdam