Top Menu

Designwinkel
14 dagen recht van retour
Al 23 jaar in hartje Jordaan
Gratis levering door heel NL

Routebeschrijving

Ben u op zoek naar ons adres en openingstijden? Klik dan hier

Route

Vanuit Noord-West

Ringweg A10 west.
Afslag S101 Westpoort.

Uit de Coentunnel meteen de eerste afslag rechts. Onderaan afslag linksaf. U rijdt op de Nieuwe Hemweg. Zie verder “Algemene route beschrijving”

Vanuit Zuid-West

Ringweg A10 west.
Afslag S101 Westpoort.

Afslag rechtsaanhouden. Onderaan de afslag rechtsaf. Gelijk weer rechtsaf. U rijdt op de Vlothavenweg. Aan het einde van de weg linksaf. Zie verder “Algemene route beschrijving”

Algemene route beschrijving

Alsmaar rechtdoor. U ziet rechts het Art Hotel. Met de weg mee. Kruispunt rechtdoor. U ziet links een benzinestation. Kruispunt rechtdoor. Bij het volgende kruispunt (voor een ophaalbrug) gaat u rechtsaf. U ziet links water. U rijdt op de Houtmankade. Viaduct onderdoor. Weg volgen naar links. U komt bij een groot kruispunt met stoplichten. Hier moet U naar links, de brug over.
Bij volgende kruispunt (u bent aan einde van Haarlemmerweg) gaat u rechtsaf.
U rijdt op de Marnixstraat. Rechtdoor. Wanneer u het Marnixbad rechts ziet gaat u linksaf. Nu rijdt u in de Westerstraat. U vindt ANNO op nr 35 en 49 (v/h Kartell Store) bijna aan einde van straat aan rechterkant.

Vanuit West

Ringweg A10.
Afslag S103 Haarlem (alleen mogelijk vanuit zuidelijke richting)

Rechtsaanhouden, onderaan afslag rechtsaf. U rijdt op de Haarlemmerweg. Alsmaar rechtdoor, u ziet links de Westergasfabriek. Rechtdoor. Bij groot kruispunt met stoplichten rechtdoor.
Bij het volgende kruispunt (u bent aan het einde van de Haarlemmerweg) gaat u rechtsaf.
U rijdt op de Marnixstraat. Rechtdoor. Wanneer u het Marnixbad rechts ziet gaat u linksaf. Nu rijdt u in de Westerstraat. U vindt ANNO op nr 35 en 49 (v/h Kartell Store) bijna aan het einde van de straat aan de rechterkant.

Vanuit Noord

Ringweg A10 oost.
Afslag S116.

U rijdt op de Nieuwe Leeuwarderweg. Helemaal uitrijden. IJ-tunnel onderdoor. Aan het einde rechtsaf. U rijdt op de Prins Hendrikkade. Rechtdoor met de weg mee. U gaat voorbij het Centraal Station. Alsmaar rechtdoor. Kruizingen rechtdoor. U rijdt op een gegeven moment op de Haarlemmer Houttuinen / Tussen de bogen. Rechtdoor. Aan het einde van de Haarlemmer Houttuinen / Tussen de bogen bij een t-splitsing (u ziet de Haarlemmerpoort) gaat u linksaf.
U rijdt op de Marnixstraat. Rechtdoor. Wanneer u het Marnixbad rechts ziet gaat u linksaf. Nu rijdt u in de Westerstraat. U vindt ANNO op nr 35 en 49 (v/h Kartell Store) bijna aan het einde van de straat aan de rechterkant.

Vanuit Zuid-Oost/Oost

Ringweg A10 oost.
Afslag S114 Zeeburg.

Onderaan de afslag linksaf. Rechtdoor. Piet-Hein-tunnel in. Einde van de tunnel rechtsaanhouden en uit de tunnel rechts afslaan. U rijdt op de Piet-Heinkade. Alsmaar rechtdoor. U passeert de achterkant van het Centraal Station. Rechtdoor. U passeert een groot gebouw aan de linkerkant gelegen, dit is de Kamer van Koophandel. Meteen na dit gebouw gaat u linksaf. U rijdt 2 viaducten onderdoor en komt dan op een kleine kruising; hier moet U linksaf de Haarlemmerstraat op. U neemt de eerste straat rechts (Binnen Brouwersstraat), dan weer de eerste naar rechts. U rijdt op de Brouwersgracht. Aan het einde links de brug over, meteen rechts de andere brug over en meteen weer naar links. U rijdt nu op de Prinsengracht en passeert de Noorderkerk. U gaat de eerste straat naar rechts. Dit is de Westerstraat. ANNO op nr 35 en 49 (v/h Kartell Store) zijn heel dichtbij aan de linkerkant.

Heeft u vragen over onze producten, service of andere zaken? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden. Wilt u een keer langskomen? Hier vind u ons!

Gratis levering door heel NL
14 dagen recht van retour
Leuk als u onze winkel bezoekt!
Westerstraat 35 Amsterdam!


Ontwikkeld door 108Bits.